En för oss betydelsefull dag. Best in Show!

06.10.2015 14:11

 Riktigt nära vänner vet hur mycket vi glädjs åt detta. Tack för att ni ville dela glädjen med oss <3  Kallblodsutställningen i Backamo 2015 blev för vår del en dag att minnas!

Av totalt 23 deltagnde hästar så blev vår Laterna (Varga) Best in Show! En härlig upplevelse kan vi lova! En härlig märr med framtiden för sig som domaren så fint uttryckte.  En fin representant för sin ras! Härligt att en ardenner vann alltihop tycker vi! Förra året var det en fin nordsvensk som entra huvudrollen så nu var det kul att det blev en ardenner detta år. Spännande att se vem som segrar nästa år!  Laterna (Varga) har vart i toppform och presterat bra hela utställningssäsongen och hoppas på lika bra kvalité nästa säsong när hon fyllt tre år. 

Laterna f. 2013. e. Vermot u. Laila ue.Dacke 

Född hos Linda Ulvebro.

9 8 8 9 8 = 42 poäng. 

Väl visad!

 

 

Här njuter dom båda av ärevarvet till publikens jubel!

Här kan ni ta del av hennes visning och kritik samt när hon tilldelas Best in Show

www.youtube.com/watch?v=NFFzVSlwAHE

En del som frågar varför jag inte visar själv. Jag lider av en olidlig scenskräck, därför tilltalar det mig i dagsläget inte. Peter är dessutom riktigt duktig på att visa våra hästar så vi sammarbetar väldigt bra på så vis.  Min huvuduppgift är att  få hästarna i rätt  form  både va det gäller skick och när det handlar om att lära dom att visa upp sig på ett så  bra sätt som möjligt. Detta sker bakom kulisserna dvs på hemmaplan  för att sedan i folkmassan få stå i publiken och glädjas åt våra fina pållar  och med kameran i högsta hugg såklart!  Jag tycker allt som har med utställning att göra är roligare än julafton!  

Vill passa på att tacka alla som läser bloggen! Antalet läsare har ökat avsevärt senaste halvåret vilket jag förstås tycker är jättekul! :D Hoppas ni finner fler  trevliga lässtunder och kanske även ibland lite inspiration efter behov! Hoppas ni fortsätter att besöka bloggen trots att det ibland går lite glest mellan uppdateringarna :-)